Over Consuminded

Consuminded is een Community waarbij we een unieke groep van directie en senior management van vooraanstaande consumenten merken bijeen brengen. Gelijkgestemden met dezelfde drive en ambitie om samen de consument op nummer één te zetten. We staan in verbinding en leren van elkaar. De ervaring van de één, is vaak de uitdaging van de ander.

Dé community over consumenten data en personalisatie

Het initiatief voor Consuminded is gestart in de herfst van 2020 met de Community voor Consumenten Data en Personalisatie. Al snel bleek er brede interesse in het onderwerp en groeide het aantal leden in rap tempo. Inmiddels zijn er op wekelijke basis roundtables en executive sessies waarin toonaangevende consumenten merken samen bouwen aan wereld waarin de consument weer op nummer één staat.

Vaak lopen organisaties tegen dezelfde, branche overstijgende, uitdagingen aan. Daarom biedt Consuminded een klankbord aan organisaties die de consument centraal willen stellen. We brengen mensen samen, zodat ze elkaar verder kunnen helpen in de transformatie naar een klantgerichte organisatie. Als collectief komen we verder, lossen we de problemen van vandaag op en geven we invulling aan de wereld van morgen.

Samen zetten we de markt in beweging en bouwen transparante, eerlijke en betekenisvolle relaties met de consument.

Ontmoet gelijkgestemden van o.a.

Meld je gratis aan voor consuminded

Heb jij een leidinggevende functie bij een consumentgerichte organisatie en wil je gelijkgestemden ontmoeten om ervaringen uit te wisselen omtrent klantbeleving, data en personalisatie? Meld je dan gratis aan via onderstaand formulier en ontvang meer informatie over Consuminded.

Je ontvangt direct:

  • Toegang tot een netwerk van managers van toonaangevende consumenten merken
  • Uitnodigingen voor exclusieve meetups en events
  • De laatste updates en ontwikkelingen omtrent klantbeleving, data en personalisatie