Event

Meld je aan voor de online roundtables!

1 mei - 31 december

In onze online roundtables brengen we managers en directie van consumentenmerken samen, om kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van klantbeleving, data en personalisatie. Dé kans om uit je eigen bubbel te treden en jouw uitdagingen voor te leggen aan peers die je al zijn voorgegaan. De roundtables zijn online en je hebt verder geen voorbereiding nodig. Je kennis is al genoeg!

Er staan een drietal roundtables klaar om gepland te worden in mei en juni:

1. Data on top of mind: hoe creëer je draagvlak van directie tot de werkvloer?

Geloof jij in een wereld waar de consument op één staat, en waar personalisatie op basis van consumentendata de enige manier is om een relevante klantreis te kunnen bieden aan jouw consumenten? Maar krijg je de organisatie niet mee in deze mindset? Samen kijken we naar de mogelijkheden om je organisatie hier wel in mee te krijgen en iedereen datagedreven te werk te laten gaan!

2. Zoveel bronnen en kanalen, hoe krijg je het allemaal in sync voor een relevante klantreis?

Beschik je inmiddels over een groot aantal tools en programma’s waar je allemaal data van krijgt, maar heb je geen idee hoe je dit samenbrengt en optimaal inzet voor een écht relevante klantreis? Samen met de andere leden zoeken we naar de juiste manier(en) om al deze data te verzamelen, structureren en inzetten.

3. Hoe maak je je 1-op-1 personalisatie schaalbaar, efficiënt en zelflerend?

Heb je jouw segmentatie al helemaal op een rij en ben je klaar om het tot een volgend niveau te tillen? In deze roundtable kijken we naar de mogelijkheden om jouw personalisatie echt 1-op-1 te maken, door het schaalbaar, efficiënt en zelflerend te maken.

 

Schrijf je in voor één of meerdere roundtables

Laat ons via onderstaand formulier weten in welk onderwerp jij interesse hebt. We zetten altijd een kwalitatieve groep van managers en directieleden bij elkaar zetten die een aanvulling zijn op elkaars ervaring en dat het past binnen alle agenda’s. Zodra je je hebt ingeschreven, neemt onze Community manager Jara contact met je op en neemt ze je mee in de planning.

Heb je ook een ander onderwerp waar je graag met anderen over zou willen sparren? Laat het ons weten. Dan gaan we er mee aan de slag, want je bent vast niet de enige!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik heb interesse in de volgende roundtable(s):
Ga je ermee akkoord dat de hierboven ingevulde informatie verzameld en opgeslagen zal worden door Consuminded zoals beschreven in de privacy policy om deel te kunnen nemen aan de Roundtable Sessies?*