Ontmoet gelijkgestemden

Ga de interactie aan met elkaar

Bij Consuminded brengen we de markt samen vooruit. Dit doen we door actief de interactie met elkaar aan te gaan in (online) Roundtables, Executive Sessies en met enige regelmaat organiseren we fysieke evenementen boordevol inspiratie. Onze events zijn een unieke kans om op kwalitatieve wijze je netwerk verder uit te breiden.

Bekijk het actuele event overzicht hier

Hier ontdek je het actuele aanbod van Roundtables, Executive Sessies en andere exclusieve Consuminded events. Geïnteresseerd? Meld je dan aan op de pagina van het desbetreffende evenement.

Exclusief voor communityleden

Het gehele jaar door organiseren we evenementen waar we kennis en ervaringen met elkaar delen, groot en klein. Deze evenementen zijn exclusief voor leden van Consuminded. Meld je aan via de pagina van het desbetreffende event.

Onze Roundtables en Executive Sessies worden het hele jaar door gepland en zijn op basis van inschrijving. Zo weten we zeker dat we de juiste peers aan elkaar verbinden en vinden we voor iedereen een geschikt moment. De agenda’s zitten immers vol genoeg.

Wil jij op de hoogte blijven van alle tips & tricks die gedeeld worden? Neem dan een kijkje op de inspiratie pagina, waar we de kennis van de sessies met de hele community delen.