Podcast

13. Impact maken met data, zelfs onder streng toezicht én in een gevoelige sector. (CZ)

Fleur Hasaart
Manager Data Science, CZ
November 23, 2021

In deze aflevering van de Consuminded Podcast gaan we in gesprek met Fleur Hasaart, Manager Data Science bij zorgverzekeraar CZ, over klantbeleving, personalisatie én vooral het gebruik van data.

Hoe zorg je ervoor dat je de beschikbare data optimaal in kan zetten om de verzekerden gepersonaliseerd te voorzien van de meest relevante informatie. Luister de podcast en ontdek hoe Fleur dit aangepakt heeft!

Vergeet niet de podcast op Spotify, Apple Podcast of Soundcloud te volgen, zodat je up-to-date blijft over ervaringen, tips & tricks van experts uit de markt op het gebied van klantbeleving, data en personalisatie.

Of luister de podcast Apple Podcast of Soundcloud.

Over Consuminded

Deze podcast kwam tot stand dankzij Consuminded. Consuminded is de community waarin management en directie van toonaangevende consumentenmerken kennis delen om een klantgerichte organisatie te worden. We sparren over de uitdagingen van vandaag en geven invulling aan de wereld van morgen. Samen zetten we de markt in beweging en bouwen we aan transparante, eerlijke en waardevolle relaties met de consument. Altijd met een duidelijke missie: de consument op nummer één.

About the expert
Fleur Hasaart
Manager Data Science, CZ